BON ANY!!

6:30


Ja fa temps que tafanejo per #bulletjournal, però no tinc temps per liar-me amb més bogeries, (no li podria dedicar ni la meitat de temps del que necessita) però hi ha algunes pàgines que trobo que són una gran ajuda a l'hora d'endreçar la vida i aquí una servidora és una boja de l'ordre en tota regla!

Per aquest motiu he liat al Guillem i l'Ona perquè emplenin durant l'any un #2017inpixels, és una activitat que ens permetrà pensar sobre el nostre estat d'ànim, analitzar els nostre sentiments, intentarem raonar-ho dintre de les nostres possibilitats... o aquesta és la intenció més endavant ja us explicaré si funciona.

Ahir us explicava tot això a INSTAGRAM i em va semblar que us encantava la idea, així que li vaig donar un gir més i he preparat una plantilla per treballar-ho a l'aula amb els meus alumnes i per compartir amb vosaltres.

Podeu descarregar clicant en els botons, la pàgina d'Emocions 2017 i la meva llista per propòsits o tasques. Espero que en feu un bon ús!

Ya hace tiempo que chafardeo por #bulletjournal, pero no tengo tiempo para liarme con más locuras, (no le podría dedicar ni la mitad del tiempo del que necesita), pero hay algunas páginas que encuentro que són una gran ayuda a la hora de ordenar la vida y aquí una servidora és una loca del orden en toda regla!

Por este motivo he liado al  Guillem y la Ona para que rellenen durante el año un #2017inpixels, es una actividad que nos permitirá pensar sobre nuestro estado de ánimo, analizar nuestros sentimientos, intentaremos razonarlo dentro de nuestras posibilidades... o esta es la intención, más adelante ya os explicaré si funciona.

Ayer os explicaba todo esto en INSTAGRAM y me pareció que os encantaba la idea, así que le di un giro más y he preparado una plantilla para trabajarlo en el aula con mis alumnos y para compartirlo con vosotr@s.Podéis descargarlo clicando en los botones, la página de Emociones 2017 y mi lista para propósitos o tareas. Espero que hagáis un buen uso!

Potser també t'interessa

1 comentaris

  1. Bon any guapa! doncs quina bona manera de començar l'any que compartint. M'encanta. A mi m'ha agradat molt la idea de recollir les emocions de cada dia ho provaré a veure com funciona. Una abraçada

    ResponSuprimeix

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS