Una capa-coll així pim-pam

18:22


De vegades em ve molt de gust tornar a agafar les agulles, però:
1. el projecte que tinc a mitges des de fa poc més d'un any em fa una manda horrible perquè he de buscar per on em vaig quedar, 
2. voldria fer alguna cosa sense comprar més llana de la que tinc acumulada i això sembla impossible
3. la llana del projecte que de veritat voldria començar està sense cabdellar
....
Sempre trobo excuses!!
Però abans de nadal, vaig fer una mica d'endreça de l'armari de les robes i les teles (el podeu tafanejar a Instagram, no sé que em passa que allà sempre ensenyo les vergonyes i al blog em miro i remiro el que penjo, jijiji) i vaig pensar: S'ha acabat!! Les troques aquestes de Ushuaia de Katia ocupen massa espai!!
Dit i fet, aquella mateixa nit vaig començar una capa-coll que amb agulles gegants havia d'acabar ràpid, vaig anar improvisant el patró perquè no m'importava gaire el resultat, però crec que va quedar força bé. Tot i això un cop acabada tenia claríssim que aquests colors no m'agraden gens i no me la posaria i la vaig regalar.



A veces me apetece mucho volver a coger las agujas, pero: 
1. el proyecto que tengo a medias desde hace más de un año me da mucha pereza porqué tendría que buscar por donde me quedé, 
2. querría hacer alguna cosa sin comprar más lana pero nunca tengo la que necesito
3. la lana del proyecto que de verdad querría empezar està sin ovillar....
Siempre encuentro excusas!!
Pero antes de navidad, ordené un poco el armario de las lanas y las telas (lo podéis chafardear en Instagram, no sé que me pasa que allí siempre enseño las verguenzas y en el blog me miro y remiro lo que cuelgo, jijiji) y pensé: Se acabó!! Las madejas de Ushuaia de Katia ocupan demasiado!!
Dicho y hecho, aquella misma noche empecé una capa-cuello que con unas agujas gigantes podía acabar rápido, fui improvisando el patrón porque no me importaba demasiado com el resultado, pero de forma creo que quedó bastante bien. Pero una vez acabadotenía clarísimo que no me gustaban los colores y no me la iba a poner, así que la regalé.

Potser també t'interessa

13 comentaris

  1. M'encanta!!! Aquesta llana és maquíssima amb tots aquests colors. Petons!

    ResponElimina
  2. T'ha quedat monissima i has fet forat a l'armari!!! Ara ja pots comprar mes ;-)
    Compartim excuses perque jo tinc exactament les mateixes :-)

    ResponElimina
  3. La has regalado? Pues es chulísima! Yo me la habría quedado

    ResponElimina
  4. Molt maca! Segur que qui la ha rebut està encantada de la teva operació reducció stash!

    ResponElimina
  5. Guapa!!! ets una crack! jijij a mi també em passa lo de les labors mig començades! La mitja és la meva assignatura pendent : - ( a mi m'encanten aquests colors! t'ha quedat genial! un petó gran gran!

    ResponElimina
  6. Quina sort que pugues improvisar i et queden eixes coses tan boniques perque com se m'ocorreguera improvisar a mi... por li donaria al que li tocasi el regal jajaja
    T'ha quedat preciós!!!

    ResponElimina
  7. Doncs jo trobo que t'ha quedat super bé! i no és pas lletja!
    amb uns texans penso que quedaria perfecte!
    Una abraçadota!

    ResponElimina
  8. Quina improvisació més maca que t'ha quedat! Jo hauria de prendre nota i fer-ne alguna cosa amb les troques que tinc amagades pels racons però em passa igual, després no sé què fer amb el resultat. La persona que l'ha rebut ha d'estar feliç amb el seu regal!

    ResponElimina
  9. QUÉ CHULO!! QUIÉN LO PILLARA!!! me encanta!

    ResponElimina
  10. M'ha agradat això d'un projecte pim pam, ara he acabat un projecte llarg...bé d'aquells que s'eternitzen i alguna cosa pim pam sempre va bé. M'ha fet molta gràcia això de l'acumulació de llana, crec que totes les que teixim tenim la llanaaddició (malaltia que et fa comprar troques de llana de les que t'enamores, perquè un dia en faràs alguna cosa) jajaa a mi també em passa.
    Em quedo per seguir-te!
    I et convido a visitar el meu bloc si et ve de gust!
    http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  11. Flipo amb tu!!!! et treus qualsevol cosa de la màniga! t'ha quedat genial... m'encanta... qualsevol diria que pim-pam! petons

    ResponElimina
  12. Doncs et va quedar prou bé. Però no tant de com et quedarà una jaqueta lila que tens per allà 😝

    ResponElimina
  13. Ets la pera...tens uns rampells!!! Jajajajaja! Jo també me'n recordo com la Laia de la Jaqueta lila XD . Jo tampoc portaría aquests colors, però la forma m'encanta ;) Un petonet!

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS