Oliver + S Reversible Bucket Hat

21:07


Feia molt que volia provar aquest patró gratuït d'Oliver +S i crec que es convertirà en un indispensable dels estius, m'agrada com queda i és molt pràctic! L'estiu vinent em proposaré fer un per a mi!!  





Per si algú s'enamora de la samarreta tant com jo, el dibuix és d'en Joan Turú, aquesta i un parell de models més els vam comprar a la botiga de Partisano a Barcelona, crec que no cal que us digui que m'encanta absolutament tot el que dibuixa!!



Hace mucho tiempo que quería probar este patrón gratuito de Oliver +S y creo que se convertirá en un indispensable de los veranos, me gusta como queda y es muy práctico! El verano que viene me propondré hacer uno para mí!!   
Por si alguien se enamora de la camiseta tanto como yo, el dibujo es de Joan Turú, ésta y un par de modelos más las compramos en la tienda de Partisano en Barcelona, creo que no hace falta que os diga que me encanta absolutamente todo lo que dibuja!!

Potser també t'interessa

9 comentaris

  1. Quin barret més xulo!! M'encanta, jo em faria un per mi tal qual amb la roba dels gossets i tot.

    ResponElimina
  2. Que guapa l'Ona!!! quines fotos més boniques! m'encanta el barret... tens raó que és molt bona idea fer-lo cada any! I la samarreta genial! No coneixia aquest dissenyador.Un petó ben gran bonica

    ResponElimina
  3. Aquestes samarretes són molt maques, les vaig trobar a bcn l'altre dia! el model vermell em va agradar molt. I el barret és molt maco també, perfecte per la platja o anar d'excursió!

    ResponElimina
  4. Moooolt xulo el barret! I l'Ona i la samarreta i tot :D

    ResponElimina
  5. M'encanta aquest barret! Tinc el patró dibuixat però no hi ha maneres d'avabar1lo! Quin sort té la teva filla! ;) genial, guapíssima! Petons

    ResponElimina
  6. Aix guapa.... xulíssim el barret! m'encanta! I l'ona està guapíssima! Se la veu tant feliç amb el super barret que li ha fet la mare... :) Un petonas!!!

    ResponElimina
  7. És genial! Quina passada i que guapa està l model! ;)

    ResponElimina
  8. Requeteguapissima i radiant amb el seu barret! M'encanta!!!! Un petonet guapa!

    ResponElimina
  9. M'encanta aquest barret!! I guapíssima la model :)) Una abraçada!

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS