Origami Bag o Copiant a Lua

22:47


Em va agradar tant l'Origami Bag que la Lua li va regalar a la Montse que no vaig dubtar en copiar-li quan al juliol vaig haver de fer un parell de regalets a dues bones amigues. Una d'elles ha viatjat fins a Noruega amb l'Anne Marie de Life in Yonder, quina il·lusió!!!



Vaig seguir el tutorial que proposava Lua de la Very Shannon, Origami Bento Bag, però últimament al pinterest n'he vist un munt de tutorials de la mateixa bossa, aquí teniu algún altre:
Origami Bag de Marja Katz (d'aquest m'interessa que la fa amb forro, si jo la repeteixo ho intentaré així queda molt ben acabada, li dona més cos i crec que és més ràpida de cosir)
Triangular Bag de Between the lines (d'aquesta m'agrada el detall de pell a la nansa)



Me gustó tanto la Origami Bag que Lua le regaló a Montse que no dudé en copiársela cuando en julio tuve que hacer un par de regalos para unas buenas amigas. Una de ellas ha viajado hasta Noruega con Anne Marie de Life in Yonder, qué ilusión!!
Seguí el tutorial que proponía Lua de la Very Shannon, Origami Bento Bag, pero últimamente en Pinterest he visto un montón de tutoriales de la misma bolsa, aquí tenéis algún otro:
Origami Market Bag
Origami Bag de Marja Katz (de éste me interesa que la hace con forro, si la repito intentaré hacerla así, queda muy bien acabada, le da cuerpo y creo que es más rápida de coser)
Triangular Bag de Between the lines (de ésta me gusta el detalle de la asa de piel)


Potser també t'interessa

7 comentaris

  1. Què bonics! Cada vegada que veig les coses tan maques que fas tinc més ganes de aprendre a cosir per ser una mica com tu. Les robes que has triat són precioses.

    ResponElimina
  2. Nenaaaaaaaaaaaaaa, però que dius que m'has copiat!!! Res !! M'encanten les teves combinacions, i amb un costat de lli llis queda maquíssim! I merci pels enllaços!!! Ah, i no copiis tant que després et queden millor que a mi! jjajajajajajaj!!! ;)
    Muuaaaaaaaaacks!

    ResponElimina
  3. Què maques !!! M'encanta la combinació de robes.

    Anna

    ResponElimina
  4. Ostres! Jo tb em vaig enamorar de la mateixa bossa i tb l'he fet aquest estiu. L'he fet forrada i l'acabat es perfecte pero queda molt gruixuda, potser perd una mica de gracia... Les teles que has escollit son precioses i m'encanta la lleugeresa.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Tu la vas copiar i jo la copiaré jajajajaja! Mencanten!!! Em miraré els altres tutorials que proposes també ;) una abraçada reina

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS