Princess Castle (Ottobre 4/13)

16:19


Li vaig fer el Princess Castle a l'Ona al desembre, era la primera vegada que cosia amb la revista Ottobre i tot gràcies a Telaria que ens l'ha apropat una mica. No vaig tenir cap problema, un vestit ideal que s'ha posat moltíssim i que es continuarà posant quan arribi la calor :) Fins i tot crec que em cosiré un per mi...


La revista m'encanta, és tot molt del meu estil i els patrons tots aprofitables, però això no és cap sorpresa feia moooolt de temps que li donava voltes a comprar-la!!



Le hice el Princess Castle a Ona en diciembre, era la primera vez que cosía con la revista Ottobre y  todo gracias a Telaria que nos la ha acercado un poco. No tuve ningún problema, un vestido ideal que se ha puesto muchísimo y que se continuará poniendo cuando llegue la calor :) 
Hasta creo que me intentaré coser uno para mí...
La revista me encanta, es todo muy de mi estilo y los patrones son todos aprovechables, pero eso no es ninguna sorpresa, hacía muuuuucho tiempo que le daba vueltas a comprar-la!!

Potser també t'interessa

12 comentaris

  1. Pero què guapa i què bé que si posa per a les fotos sempre! Petons!

    ResponElimina
  2. Es modern, divertit, comode. Xulissim! I la model estupeeeenda, que guapa està!

    ResponElimina
  3. OstressAlícia m'encanta! No m'extranya que no se'l vulgui treure! I els colors genials.... Veig que liles com la mami! ;) petons

    ResponElimina
  4. que guapa i que gran! mare meva! i el vestit genial genial! ets una artista! un petó bonca! ens veiem aviadet! muuuuuaaa Happy holidays!

    ResponElimina
  5. Jolines tu, com mola. Em sembla que et prepararé una llista ;-)

    ResponElimina
  6. las telas escogidas son chulísimas, me encanta, gracias por compartir lo que haces, un abrazo!!!

    ResponElimina
  7. Quina passada guapi !!!! És preciós aquest vestit!!! I els detalls dels biaixos combinats queda xulíssim... Quina crack!!! Per cert, l'Ona està guapíssima!!! Muaaaaacks!

    ResponElimina
  8. Ets una super mega crack Alícia, de veritat. M'ENCANTAAAAAAAAA!!!! I la model és una altra crack ;))))

    ResponElimina
  9. Super chulo!!
    El año pasado compré varios números y la verdad es que me gustaba casi todo. Pero no he llegado a sacar el momento para ponerme a coser. Un año de estos. Seguro....

    ResponElimina
  10. Qué bonito te quedó, y le va como anillo al dedo!
    Gracias por enlazar!

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS