Atura't... respira... agafa aire!

15:55

Moltíssimes gràcies a totes, per participar en el sorteig, però sobre tot pels ànims, m'ha anat molt bé "parlar" amb vosaltres!! 

M'heu ajudat a posar en clar algunes coses que haig de tenir presents i no puc oblidar:

1. FORA PRESSIONS, no puc oblidar que el blog no és una feina i ho faig perquè vull!! no hi ha temporització, no hi ha mínims... el ritme el marco jo.

2. Ganxetades va començar amb la idea de "tornar" tota la inspiració que rebia, m'agrada la premissa de "DONAR I REBRE", no tenia prou de mirar i remirar altres blogs, em semblava en cert sentit egoista.

3. L'altre dia vaig llegir que les noves tecnologies havien resultat una eina perfecta pels tímids, doncs estic d'acord, és el meu cas, mitjançant el blog em relaciono amb molta gent amb les mateixes inquietuds que jo i fins i tot he arribat a fer noves AMIGUES VIRTUALS I REALS. La prova està en els vostres comentaris, totes m'heu entès a la perfecció i sabíeu de que us estava parlant, tot i que jo no vaig donar detalls de perquè vaig fatal de temps, us heu adonat?

4. No puc treure importància al fet que amb el blog aprenc un munt de coses, no només dels vostres blogs, que són molt millor que anar a mil cursets, si no també publicant, em permet practicar amb la fotografia, he aprés cosetes d'informàtica, fins i tot quatre coses de "disseny o imatge"... COMPENSA, sí senyores compensa!

Moltes gràcies!!!

Va, em deixo de cabòries i existencialismes... jijiji, l'Ona va dir un número, el Guillem un altre, el meu company una operació i... la guanyadora del sorteig és...


Núria, guapa, envia'm la teva adreça per mail!!



Muchísimas gracias a todas, por participar en el sorteo, pero sobre todo por los ánimos, me ha ido muy bien hablar con vosotras!! 
Me habéis ayudado a poner en claro algunas cosas que debo tener presentes y no puedo olvidar:
1. FUERA PRESIONES, no puedo olvidar que el blog no es un trabajo y lo hago porque quiero!! no hay temporalización, ni mínimos... el ritmo lo marco yo.
2. Ganxetades empezó con la idea de "devolver" toda la inspiración que recibía, me gusta la premisa de "DAR Y RECIBIR", no tenía suficiente con mirar y remirar otros blogs, me parecía en cierto sentido egoísta.
3. No hace mucho leí que las nuevas tecnologías habían resultado un instrumento perfecto para los tímidos, pues estoy de acuerdo, es mi caso, mediante el blog me relaciono con mucha gente con las mismas inquietudes que yo y he llegado a hacer nuevas AMIGAS VIRTUALES Y REALES. La pruebas está en vuestros comentarios, todas me entendisteis a la perfección y sabíais de que os hablaba, aunque yo no di detalles de porqué voy fatal de tiempo,¿os habéis dado cuenta?
4. No puedo quitarle importancia al hecho de que con el blog aprendo un montón de cosas nuevas, no solo de vuestros blogs, que son mejores que ir a mil cursillos, si no también publicando, me permite practicar con la fotografía, he aprendido cosillas de informática, incluso cuatro cosas de "diseño o imagen"... COMPENSA, sí señoras compensa!

Muchas gracias!!!

Va, me dejo de quebraderos de cabeza y existencialismos... jijiji, Ona dijo un número, Guillem otro, mi compañero una operación y... la ganadora del sorteo es... Núria de "Els petits retalls"!!!


Potser també t'interessa

13 comentaris

  1. Felicitats , Núria! M'alegra que segueixis per aquí :)

    ResponElimina
  2. ooohhhh quina ilu que li hagi tocat a la Núria! un petonàs bonica! estic totalment d'acord amb tu... vals molt preciosa. Jo també estic molt contenta d'haver-te conegut i de poder compartir moments plegades. Un petó molt gran! M

    ResponElimina
  3. Felicidades a la ganadora! Mientras sigas publicando tu blog seguirá vivo, de momento seguiremos disfrutándolo.

    ResponElimina
  4. Wala!!!! M'ha tocat a mi?!!!!!! Però quina passada!! Moltes gràcies guapi!
    A més doble contenta de què t'hàgim ajudat aclarir una mica les idees! Tu vals molt! Has creat una cosa molt bonica, i ho hem de fer disfrutant cada moment, no atabalar-nos, hem de tenir en compte que és el nostre hobbie!
    Muuuuuuuuaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  5. Felicidades a la ganadora!

    La semana pasada se me fueron los dias y no me dio tiempo comentar y participar, pero por si estuvieras en dudas: Me gusta mucho tu blog!!!

    ResponElimina
  6. Enhorabona a la guanyadoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
    Alícia: muuaaaaaaaaaaacks!!!

    ResponElimina
  7. Fantàstic guapíssima!!!!!

    El millor post!!!!!!!!!!!!!

    Segueix que et segueixo!!!!

    Anna

    ResponElimina
  8. Felicitats Núria!
    Alícia, no sé què va passar al meu ordinador, però et vaig escriure una parrafada en el teu post anterior, dient que t'entenia perfcetament i blablba, però se'm va quedar perdut en l'infinit....coses de la informàtica. Me n'alegra que t'ho prenguis amb més calma i filosofia, el blog ha de ser per xalar! I amb el teu jo xalo!
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Me alegro mucho de que te hayas animado. Y felicidades a la ganadora

    ResponElimina
  10. Molt bona reflexió, si senyor.
    Una abraçada gegant!!!!! I felicitats Núria!!!!!

    ResponElimina
  11. Hola de nuevo!

    Tengo un "giveaway" o sorteo, por si te apetece apuntarte ;-)

    ResponElimina
  12. oohh, m'ha agradat moltíssim la teva reflexió! Em sento tant reflectida en alguns dels teus comentaris! Jo també vaig de cul i de vegades penso si val la pena seguir endevant! El que em fa més ràbia? ser conscient que no comento tant com voldria! Un petó i felicitats per la teva creativitat i bon gust!

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS