4t aniversari

20:31


No ho negaré, vaig fataaaal de temps i el blog és una d'aquelles coses que últimament em plantejo si compensa i per a què...
Per això, aquest any us demano un comentari dient que és el que més us agrada del blog i què milloraríeu, d'aquesta manera participareu en el sorteig d'una Kireei Magazine (sóc una enamorada de Paula Bonet, no ho puc evitar, m'agrada tooooot el que fa) i d'una Malabrigo.
Teniu fins al divendres 7 de febrer!!

No lo negaré, voy fataaaal de tiempo y el blog es una de las cosas que últimamente me planteo si compensa y para qué...
Por eso, este año os pido un comentario diciendo qué es lo que más os gusta del blog y qué mejoraríais, de esta manera participareis en el sorteo de una Kireei Magazine (soy una enamorada de Paula Bonet, no lo puedo evitar, me gusta tooooodo lo que hace) y de una Malabrigo.
Tenéis hasta el viernes 7 de febrero!!

Potser també t'interessa

37 comentaris

  1. Doncs a mí m'encanta tot el que fas i espero que continuis amb el blog... ja sé el que suposa un blog i que cada vegada se't faci més feixug, però veure el que surt de les teves mans, sempre m'agrada i em provoca enveja (de la sana). Crec que no t'ajudo gaire amb el meu comentari, però és així :-)
    Felicitats pel blog... i a mí també m'agrada la Paula Bonet (crec que la vaig descubrir a un programa del 33)

    ResponElimina
  2. A mi me gusta tal cual está, y sé lo que cuesta seguir un blog (ya que casi ya ni lo hago) por lo que antes que nada felicitaciones y un buen deseo de muchos años más.
    Aunque de las ultimas cosas lo más bonito fue el regalo a Mr H, el sastrecillo.
    :)

    ResponElimina
  3. Guuuaaaapa! M'encanta el teu blog, les teves labors, les teves fotos, les teves idees... Tot, tot i tot! Un pto gran guapíssima

    ResponElimina
  4. Doncs jo torno a repetir el que t'acaben de dir: no canviaria absolutament res del bloc, trobo que és genial, les fotos, les explicacions,... Tot. Però al mateix temps entenc la pèrdua de temps que suposa el mantenir un bloc (ho dic perquè a mi de vegades també em passa).
    Felicitats per la teva feina!!!

    ResponElimina
  5. El que més m'agrada és veure les teues creacions cada vegada que vinc al teu blog, i les fotos, i ensenyar-se-les a les meues amigues: mireu, mireu quina cosa més maca! Perquè tot el que fas és una passada. :-)
    Moltes felicitats pels 4 anys i per molts més!! ♥

    ResponElimina
  6. Primer de tot, feliç aniversari!
    El teu blog és una font d'inspiració i sempre amb bones idees i creacions.
    La capçalera és molt bonica, l'únic punt de millora poder seria canviar els colors.
    Una abraçada i fins aviat

    ResponElimina
  7. Yo hace poco que encontré tu blog, pero ya llevo también algún tiempo en la blogosfera y escribo cuatro blogs, he tenido mis épocas de no escribir y muchas veces pienso en dejarlos, pero luego me doy cuenta que de momento los necesito, me sirven para desahogarme, para enseñar lo que me gusta hacer, para encontrar respuestas a dudas y también para dar y recibir el cariño que sin quererlo nace de muchas amigas que se van haciendo por estos lares, ánimo con el blog y siempre se puede hacer una pausa y luego retomarlo con ganas, saludos!

    ResponElimina
  8. Felicitats!!!

    Del teu bloc poc puc dir que no m'agradi perquè total em sembla genial: les fotos, els projectes.... Potser el que m'agradaria es que publiquessis mes sovint!

    ResponElimina
  9. Que és el que més m'agrada: tot tot tot però destacaria que el que fas es preciós i amb molt bon gust, que hi ha molta varietat i les fotos són molt lluminoses. He estat mirant per tot i no he trobat res a canviar. tot m'agrada. Però si has de respirar una mica ho entenem, la vida va massa ràpida. Petonets

    ResponElimina
  10. Des que et vaig descobrir...des que vam fer el nostre primer intercanvi...des que ens vam conèixer, ja no podria viure sense tu i sense res del que fas i ens ensenyes :) T'entenc guapa, però segur que tret de les males èpoques que passem, el blog ens compensa, SEGUR!!!! No ens hauriem conegut!!!! M'encanten les teves fotos i la teva manera de fer els posts. Poques imatges, poques paraules però no cal més. I això et fa única. No canviis res...Un petó de loka total ;)

    ResponElimina
  11. Mmmm.... Dificil...
    A ver... creo que lo que más me gusta de tu blog son las fotografías. Me encanta la fotografía y me gusta tejer, pero no es fácil encontrar blogs que combinen ambas cosas con acierto!!!
    Ni que decir tiene que Kireii y Malabrigo también viven en mi casa... :)
    Y las dudas sobre el sostenimiento del blog.... ains... que me vas a contar que yo no sepa? pero... no sé si a ti te pasa... después de un tiempo sin forzar, me he dado cuenta de que yo lo necesito...

    ResponElimina
  12. en general todo, me gusta lo q haces, me ayuda a coger ideas, me gusta como escribes, tus fotos... en general a las enamoradas del ganchillo nos encanta ver mas y mas ganchillo. sigue aqui xfa, aunq lo apartes un poco ;) mejorarlo?, simplemente leerte mas amenudo.

    Muxus
    arMi arMa

    ResponElimina
  13. Bon dia guapa, t'entenc perfectament. El blog pren mooooltes hores i a nosaltres el que ens agrada és fer coses. A mi personalment em fa molta mandra passar les fotos al ordinador, variar el seu tamany, començar una entrada nova.....(moltes vegades ja he regalat el que he fet i no he fet les fotos!) etc.....però quan està fet el resultat és bestial! cada comentari que reps és un subidón i t'empeny a fer-ne més. Jo l'any passar vaig estar 8 mesos sense actualitzar....per problemes de salut !!!! i em vaig sentir fatal. En això ens equivoquem!!!!!! Un blog (ara ho començo a entendre) és una finestra per ensenyar el que fem i el que ens agrada i sobretot per estar en contacte amb altres blogs que fan meravelles (com et teu). Som massa exigents en la periodicitat i també en la qualitat de les entrades. Jo ara intentaré ser més breu, posar fotos i si a algú li agrada quelcom doncs contactem a part i li passo el patró, ens trobem, ens coneixem etc.....que en definitiva és la gràcia. Ensenyar i contactar amb les "amigues virtuals". No sé si m'explico, però el que no pot ser de cap manera és sentir-se culpable perque fa temps que no hi posem res.........ha de ser un plaer sigui quan sigui, i quan realment podem. Totes tenim altres feines (jo sóc química i treballo en una indústria que m'exigeix moltíssim!), tenim família, tenim casa, mil coses!, la nostra afició n'és una més, important, però una més!!! No se noia potser t'he ajudat.....o potser m'he descarregat amb tu...ja ja ja. Una abraçada i fes el que creguis més convenient, sigui el que sigui el que decideixis serà encertat i comprensible!.

    Anna

    ResponElimina
  14. Te entiendo perfectamente... pero bueno, no lo cojas como una obligación... 4 años!! qué pasada! Me gusta tu estilo, me gusta cómo tienes montado tu blog, me gusta las fotos que haces...así que espero que esto sea solo unos pensamientos, porque me apetece mucho seguir leyéndote!!

    ResponElimina
  15. També m'ho he plantejat un munt de vegades, però al final, em sap greu tancar-lo. Penso que si més no és una forma d'obligar-me a escriure i a pensar sobre el que faig. M'agrada el teu blog tal com és. Petons

    ResponElimina
  16. Jo també m'ho plantejo, però després me'n recordo de tot el que he après, la gent bonica que he conegut, i totes les alegries que m'ha donat. Jo només et puc dir que cada vegada que fas una publicació nova a mi em poses molt contenta...
    Una abraçada i desitjo que facis molt anys més.

    ResponElimina
  17. Jo del teu blog agafo boníssimes idees. No tinc blog perquè és una feinada, fer les fotos, l'escrit, els patrons... i admiro a totes les que ho feu! Ànims per seguir endavant i felicitats pels 4 anys!!

    ResponElimina
  18. Totes hem pensat alguna vegada que no compensa... Sobretot quan escrius un post i no sap perque ningú el comenta...
    Doncs, m'ha passat que molt temps desprès algu s'inspira en aquest post-aneguet lleig i fa una entrada al seu blog-cigne i misteriosament es fa popular al pinterest... I llavors descobreixes que aquella persona fa unes coses meravelloses a ganxet, que tu et fascinen; i al final hi caus i tu també n'aprens. I vas cami de caure també en la costura, perque aquesta personeta, de la que pel cami ja t'has fet amiga, es una crack de la costura. I tens unes ganes bojes de coneixer-la en persona i agrair-li tota la inspiració i tots i cadascun dels seus post.
    Et sona l'història?

    I no te final, perque no s'acaba aqui. Espero. Perque aqui hi ha molta gent que no volem que la historia s'acabi mai.
    A nosaltres ens es igual si publiques dissabte o dimarts... si et passes mesos sense apareixer... o si publiques cada dia del any.

    Ens agrada el que fas i com ho expliques, es aixi de simple i aixi de veritat

    ResponElimina
  19. Qué me gusta del blog? lo que me captó en un principio fue la estética, la fotografía, y las cosas bonitas que haces, con mimo y amor. Me gusta tal cual está. Felicidades! y ánimo, yo hay veces que tengo que desconectar también. Quizás demasiado esfuerzo... Besos

    ResponElimina
  20. Fa pocs mesos que et segueixo, però t'haig de dir, que m'encantaria haver descobert abans el teu blog. M'encanta tot el que fas, és tot molt polit, a més les fotos són molt cuidades. Així que endavant! :*

    ResponElimina
  21. Moltes Felicitats!!!! Quin blog!!! Fas coses genials i de totes classes, em tens enamorada.
    A mi el blog m'encanta. I aquest Mic!!!!! Es fantàstic!!!
    Estic súper orgullosa d'haver-lo teixit, per es lo primer que faig de ganxet i tot gràcies a tu.

    Un petó preciosa.

    ResponElimina
  22. compensa descobrir la frescor amb la que escrius, les coses tan maques que fas i compartir aquesta estona de bogeria ganxetera

    enhorabona pels 4 anys i endavant!!!

    una abraçada!!

    ResponElimina
  23. Me encanta el blog: su diseño, como lo escribes y todos las cosas que nos enseñas. Admiro tu paciencia para tirar adelante el blog para que nosotras lo podamos disfrutar!!!
    Felicidades por esos cuatro años!
    Saludos
    Maricarmen

    ResponElimina
  24. Hola. Sorteas dos cosas estupendas, me encantan ambas.
    Te sigo desde que te conocí en Llaniarium en un vieje que hice a Barcelona y me gusta mucho tu blog. Sobre todo porque es muy variado y tienes trabajos de diferentes tipos y técnicas. No te agobies con el blog. Debe ser un motivo de disfrute, no una fuente de problemas. Si no puede actualizarse con frecuencia, no pasa nada. Tus lectoras estaremos aqui, atentas para ver lo que haces. Ánimo y adelante.

    ResponElimina
  25. lo que mas me gusta de tu blog es la calidad de cada entrada. además de las cosas bonitas que haces, el cuidado de las fotos, el texto... hacen que sea una delicia! se nota que inviertes mucho tiempo, por eso no te agobies, actualizar no es una obligación!
    felicidades por los cuatro años, zorionak!
    amaia

    ResponElimina
  26. Quatre anys de blog... per mantenir-lo viu cal molta constància. Si et compensa o no això només ho pots valorar tu. A mi m'agrada seguir-te per què cada entrada em sorprèn, i m'inspira per nous projectes. M'agrada la imatge del teu blog, les fotos molt ben cuidades i el contingut ben interessant. A millorar...? animar-te per què duri!! Per molts anys!!

    ResponElimina
  27. T'entenc el que dius, anem massa de bòlit i és normal que ens atavalem amb tot una mica!!
    Volem fer tantes coses, que si cosir, que si les fotos, que si fer el post, que si comentaris altres blog,....., arriba un moment que dius, i perquè? Doncs perquè sinó tinguèssin el blog segurament no ens haguèssim conegut, ni sabriem que existiem, no hauries aprés tantes coses i compartit tants bons moments!
    El blog està perfecte, post breus però amb sentit. No vulguis fer canvis, ara no és el moment. No estàs amb ganes ni tampoc crec que convingui un canvi. Pensa que ja sabràs quan arribi el moment de fer canvis! Disfruta'l, no t'atabalis! Intenta recordar el perquè el vas començar. Segurament per tenir un recull dels teus treballs i compartir-ho amb altres crafters? Segueix així guapa!!!
    Ah, per cert?!!!!! Moltes felicitats per el 4art. aniversari. Com diu el meu fill: Un petó gran fins el cel fins el núvols!!! Muuuuuuaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  28. m'agrada el que ens mostres I com ho mostres. És un dels primers blogs que vaig començar a seguir ı el visite bastant. ànims I continua gaudint de fer coses tan boniques.

    ResponElimina
  29. Feliz aniversario! A mi lo que me gusta de tu blog son las cosas que haces y como nos las muestras, me gusta el diseño claro de cada post y las fotografias, animan a leer lo que nos cuentas!

    ResponElimina
  30. Ya sabes que me encanta todo lo que haces, y me maravilla como sacas tiempo para lo que más te gusta, aunque no sea todo el que tu quisieras. Ánimo que tu blog y tus fotos son chulísimos. Petons.

    ResponElimina
  31. Si no fos per el teu blog, no tindria el patró d'en MIC que feia tant i tant de temps que volia.
    Felicitats x el 4art aniversari i segueix així

    ResponElimina
  32. Moltea felicitats per tot aquest temps. Moltes gràcies per compartir els teus coneixements i idees amb aquests que començem en el món de la costura. Ens ets font d'inspiració. Demostres ser una gran persona darrera d'aquest blog. Fas molt bona feina, però és evident que això ho has de fer a gust. Ànims i sort.
    Merisanma

    ResponElimina
  33. Moltes felicitats per aquesta feina tant ben feta durant tot aquest temps!
    Merisanma

    ResponElimina
  34. Nenaaaaaaaaaaa, que vaig taaaaaaaaaaaaaaard!!! Lokita!!! No t'agobis!!!! Tu publica quan et vingui de gust i quan tinguis temps. Nosaltres et seguirem sempre! Pensa les coses bones que t'ha portat el blog, com conèixer persones que compartim aficions...i a part de conèixer persones, la cosa no queda aquí, sino que pots afegir-ho el plus d'haver fet noves amigues. M'hi incloc amb el teu permís!!! No canviis res, i no canviis tu. Un petonas loki!!!

    ResponElimina
  35. Felicitats pel cumpleblog!! No el pots deixar! És molt xulo! Fa pocs uns mesos que et segueixo però m'encanten les coses que fas, les trobo molt maques... i a mi, m'inspiren molt!! Una abraçada!

    ResponElimina
  36. Felicidades por tu cuarta aniversario y por favor ¡ sigue con el blog!, siempre que publicas te visito.

    ResponElimina
  37. Ostres era avui el SORTEIG!!! Be tant se val, l'important es dir-te el que penso o opinó, que segurament ja t'ho hauran dit però jo tambè hi vui col·laborar, entre tants malats he anat de volit ... quant vaig veure aquest post, vaig pensar PER DEU QUE NO DEIXI D'ESCRIURE NI DE PUBLICAR COSES, QUE SON TOTES PRECIOSES I FETES AMB MOLT D'AMOR I CURA.
    Et vaig descobrir per casualitat xafardejant altres blogs i recordo que em va encantar, començant per les fotogràfies que semblent de professional i per totes les coses que has cusit, desde bates a estoigs i sobretot el MIC, em te enamorada, tot i que no vaig participar en el sorteig del patró més que res perquè se que no el faria. Ja m'estic desviant del tema.
    En definitiva que seria una pena deixa de veure totes les coses que fas ... pensa perquè vas començar a escriure i sigues fidel al teu primer pensament i llestos, jo vaig començar per desconectar de tot, de casa, de la feina i de les preocupacions i mira l'altre dia em vaig donar compte que ja porto dos anys...
    Ja no m'enrotllo més.
    Mil Petons. Palmi.

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS