Regal de benvinguda per la Carlota

19:10

Vaig conèixer la Núria de Desmadejalamadeja per pura casualitat un dia que vam coincidir al Llanàrium, ella llavors estava embarassada i vam parlar només uns minuts.

Uns mesos després em va deixar un comentari al blog dient que li encantava la Jaqueteta de ratlles del Martí i li vaig dir que m'oferia a fer-li una a la Carlota com a regal de benvinguda, em feia gràcia!



Em va passar com sempre, vaig teixir el cos molt ràpid, però va arribar l'estiu i les mànigues se'm van fer eternes, després de l'estiu ja em feia vergonya però encara vaig trigar un mes en cosir els botons, ufff, però finalment ho he aconseguit, el que compta és que és un regal fet de tot cor i sense cap tipus d'obligació.

No podia enviar el paquet sense un detallet pel Sastrecillo que ara és el germà gran, però això us ho explico quan trobi una altra estoneta!



Conocí a Núria de Desmadejalamadeja por pura casualidad un día que coincidimos en el Llanàrium, ella entonces estaba embarazada y hablamos unos minutos.
Unos meses después me dejó un comentario en el blog diciendo que le encantava la  Jaqueteta de ratlles del Martí  y le dije que me ofrecia a hacerle una a la Carlota como regalo de bienvenida, ¡me hacía gracia!
Me pasó como siempre, tejí el cuerpo muy rápido, pero llegó el verano y las mangas se me hicieron eternas, después del verano ya me daba vergüenza pero aún tardé un mes en coser los botones, ufff, pero finalmente lo he conseguido, lo que cuenta es que es un regalo hecho de corazón y sin ningún tipo de obligación.
No podía enviar el paquete sin un detallito para el Sastrecillo que ahora és el hermano grande, pero esto os lo explico cuando encuentre otro ratito!

Potser també t'interessa

15 comentaris

  1. T'ha quedat preciosa... i quina feinada les ratlles, no?!

    ResponElimina
  2. Seguro que esta preciosa.bonita historia

    ResponElimina
  3. És preciós Alícia...SUPER!!!!! Quina llàstima que ja no indré més nens... ;) aquests dos colors combinats m'encanten...nena i avui no has parlat dels botons! Un petonàs!!!!

    ResponElimina
  4. Una xulada de jaqueteta! quina al·lefria que tindrà la Núria!
    és una monada! m'encanta la combinaciño de colors i els botonets!
    Moltes felicitats per tu, la mare i benvinguda Carlota!

    ResponElimina
  5. Quina monada!! La Carlota la lluirà guapíssima!!
    Ana

    ResponElimina
  6. Guauuuuu! Preciós. Els colors super tendres.
    Laura

    ResponElimina
  7. La Carlota anirà ben maca i la mare ben contenta. M'sgrada la combinació de colors que has triat. Què tenen les màniques que fa tanta mandra fer-les?

    ResponElimina
  8. Ooooohhh oooooohhhh, quina preciositat!!!! M'encanta!!! Segur que a la Nuria li ha encantat, i que guapa que hi anirà la Lota amb aquesta jaqueteta!!!
    Alícia passa pel meu blog, que estic de sorteig d'unes teles de Nadal!!!
    Muaks

    ResponElimina
  9. Oiiii per favor.... no és mono, és monissim!!! I els colors m'encanten!! Bueno, jo el vaig veure en directe quan feies les mànigues i ja em va encantar!!! Un petonas guapi !!! (quan vulguis et vaig el tuto del tapet del te, jejjejejejeje!!!)

    ResponElimina
  10. Ooh quina cucadeta! Que petitó , t'ha quedat molt bònic! Petons

    ResponElimina
  11. Molt molt bonica!! Té uns colors preciosos.

    ResponElimina
  12. oooohhhh my god!!! m'ENCANTA guapi!!! oohhh m'agradaria tant saber fer mitja per poder-n'hi fer un a en pol i a la clàudia! ; - ( una cucada! La forma, la combinació de colors, tot tott! un petó gran! M

    ResponElimina
  13. Moltissimes gracies de veritat. Es tan maca i tan suaveta...

    ResponElimina
  14. Muy bonito! y muy útil para estos días fríos! Te sigo! puedes ver mi nuevo blog: http://mamaquehaces.blogspot.com.es/

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS