Intercanvis

16:01

Estic molt emocionada amb això dels intercanvis, és una filosofia que m'encanta i que tan de bo pogués explotar molt més!
El primer me'l va proposar la Cristina del No paris de cosir i com a mi em van entrar els nervis i les presses per enviar-lo no vaig fer ni fotos, però ella que és un SOL ho explicava aquí, aquí i aquí.
Per la meva part jo li vaig demanar un estoig per l'Ona, que té un èxit increïble! Però també em va sorprendre amb un estoig per guardar els ganxets que em va enamorar...


Ara fa uns mesos va arribar la segona oportunitat, la Montse de Les mil i una idees es posava en contacte amb mi i jo la setmana passada li vaig enviar un Súper Coll  (d'una llana que havia d'utilitzar si o si, és molt maca) i un Ósset en pijama per la Clàudia.


Espero que no siguin els últims!!



Estoy muy emocionada con ésto de los intercambios, es una filosofía que me encanta y que espero poder explotar más!!
El primero me lo propuso la Cristina del No paris de cosir y como a mí me entraron los nervios y las prisas por enviarlo no hice ni fotos :(, pero ella que es un SOL lo explicaba aquíaquí i aquí.
Por mi parte yo le pedí un estuche para la Ona, que tiene un éxito increíble! Pero también me sorprendió con un estuche para guardar los ganchillos que me enamoró...
Ahora hace unos meses llegó la segunda oportunidad, la Montse de Les mil i una idees se puso en contacto conmigo y yo la semana pasada le envié un Super Cuello  (de una lana que tenía que utilizar si o si, es muy chula) y un Osito en pijama para la Clàudia.
Espero que no sean los últimos!!

Potser també t'interessa

18 comentaris

  1. Ooooh, què bonic! Segur que li encantarà!!

    ResponElimina
  2. quina funda per als ganxets més xula! la Cristina està feta una artista!

    I la llana del coll té pinta de ser mooolt suau: quina llana és?

    I l'oset és una delicia!

    Quan vulguis en fem un d'intercanvi, pero no sé molt bé que oferirte que no sàpigues fer millor tú. Tens unes mans màgiques!

    ResponElimina
  3. Quin intercanvi més maco! Tot maquissim però la funda per guardar ganxets és la bomba, m'encanta!

    ResponElimina
  4. Nena!!!!! Que xulo!!!!! M'agrada tot!!!!! La llana del coll, maquíííssssiimmaaa, i el oset un encant.
    Una abraçada.
    Anna

    ResponElimina
  5. Això dels intercanvis és genial! No només reps un regalet preciós i artesà, sino que fer-lo pels demés també és una experiència única.
    Un petonet

    ResponElimina
  6. Ohhhhhhhh m'encanta Alícia...tens unes mans d'or...i un gust! A mi també m'agraden els intercanvis, quan vulguis hi tornem ;) un petó!!!

    ResponElimina
  7. És genial que passin coses d'aquestes! Fan el món més bonic! I l'osset, el coll, la funda pels ganxets... quin munt de coses taaaaan i taaaaaan boniques... Gràcies per compartir totes aquestes experiències!

    ResponElimina
  8. Guapa! Més q guapa!!! Em va encantar!!! Ets una artista!!! Em va fer tanta il.lusió!!! Està fet amb tot el cor i es nota! Ho guardaré com un tresor!!! I espero q d'aquí a molts anys puguem dir "t'enrecordes del primer intercanvi..." I q ens emocionem recordant la manera tant bonica com ens vam conèixer! Pq aquest sigui el primer de molts... El meu arribarà ben aviat! I promise you! Petó gran gran

    ResponElimina
  9. Ooooh que guaiii. A mi tb em molen els intercanvis,:-)

    ResponElimina
  10. crec que mai acabarem de conèixer totes les possibilitats, que t'ofereix tenir un blog; gràcies per compartir allò que fas, una abraçada!!!

    ResponElimina
  11. M'encanta tot!!!! el coll impressionant! quina delícia de llana i de colors.... Petons

    ResponElimina
  12. Estoig molt bònic però l'ossetbi el coll són una passada. Artista. ;)

    ResponElimina
  13. ostres! quin estoig més maco.... jo també m'he enamorat.

    Laura

    ResponElimina
  14. És molt bonic i emotiu això dels intercanvis, jo estic acabant el primer i ja en tinc un altre esperant per fer... És sorprenent com de feliç et fa rebre un correu d'algú que no coneixes de res però que hi trens tantes coses en comú i et demana per fer un intercanvi.
    Molt bonic el que vas fer i el que vas rebre, per les dues serà molt especial
    1 petó

    ResponElimina
  15. Feliz fin de semana, y muchas gracias por tu visita , besitos

    ResponElimina
  16. Que guaaaaaaaaaaaaaaaaai !!! I quina monada tot per favor!!! Ara has de rebre el de la montse, quina emociooooo! Jo tinc pendent fer-ne un amb ella també. I amb la cris també estem en ello...
    Petonets guapa!

    ResponElimina
  17. M'agrada molt això dels intercanvis....ho trobo ben especial! I quines coses més maques!
    Una abraçada!

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS