M'apunto a la moda del XXL

17:36


Tenia moltes ganes de provar-ho, vaig trobar el ganxet de 15 mm per casualitat i l'Ana de Cabdellània em va regalar una troca de Sacocharte, només puc dir que no serà l'última cosa XXL que faci, és tan divertit i ràpid, a part em moro de ganes de fer una catifa!! 
Tot i això tinc una pega, em va fer molta ràbia que canviés de colors a meitat de troca, m'agradava més el començament!!!

Per cert, volia demanar un favor, avui he vist que havien linkat una imatge meva al pinterest i m'ha entrat el gusanillo, algú té una invitació per mi? Moltes gràcies! 


Tenía muchas ganas de probarlo, encontré el ganchillo  de 15 mm por casualidad y Ana de Cabdellània me regaló una madeja de Sacocharte, solo puedo decir que no será la última cosa XXL que haga, es tan divertido y rápido, a parte me muero de ganas de hacer una alfombra!!
Sólo tengo una pega, me dió mucha rabia que cambiara de color a mitad de madeja, me gustaba más al principio!!!


Por cierto, me gustaría pedir un favor, hoy he visto que habían linkado una imagen mía en Pinterest y me ha picado el gusanillo, ¿alguien tiene una invitación para mí? Muchas gracias!

Potser també t'interessa

18 comentaris

  1. Tambien tengo ganas de ganchillar xxl
    Me parece tan bonito
    Por el pinterest solo enviame tu Mail y te invito

    ResponElimina
  2. jo també m'apunto al ganxet XXL. gràcies pels links!

    ResponElimina
  3. Jijijij... és genial teixir XXL!! Tan gustóoos!! Ens hem de posar ben aviat guapa!
    Ptooons
    Ana

    ResponElimina
  4. Hola, si em passes el teu mail t'envio una invitació de Pinterest

    ResponElimina
  5. Hola!! Jo vull fer aquesta catifa!!!! Quina xulada! Tinc un coto com aquest q em van regalar i m'encantaria fer aquest patro. Es molt dificil? Tens el patro? Moltes gracies!

    ResponElimina
  6. Estoy a la espera de mis ganchillos XXL para poder probar, el trapillo lo tengo desde hace meses aparcado

    ResponElimina
  7. És una de les coses que tenia previst fer en breu. La Laia té ganxets XXL i ja he localitzat on tenen cabdells de Sacoharte a Barcelona o sigui que caurà aviat. Petons.

    ResponElimina
  8. Me apunto a tejer una alfombra, que ganas de hacer una, creo que en esta vida no me va a dar tiempo a llevar a cabo tantos proyectos...jajajajajajajajaja, una pregunta: cómo haces para esconder el final??? un abrazo grande!!!

    ResponElimina
  9. Hace años que tebgo ganchillos XXL pero me acabo de comprar otros mas XXL de madera,ya veremos lo que hago

    ResponElimina
  10. yo también tengo ganas de probar algo en grande :D

    ResponElimina
  11. Que xuli !!!!! Jo només he ganxetejat xxl una vegada i va ser amb tires de tela... pero em vaig arruinar :( aixi que he de trobar com sigui aquests cabdells! A veure si en trobo per barcelona...
    petons, ganxetades!

    ResponElimina
  12. Tinc moltisimes ganes de "hincarle el diente" pero haig d'esperar una mica.... dichosa tendinitis... ;( per cert a on puc comprar un ganxet XXL??? Gràcies wapa!!!

    ResponElimina
  13. Otra que tiene ganas de probar.
    Y sí, a mí también me gustaba más el principio de la madeja.

    ResponElimina
  14. Yo tengo uno q creía q era grande, grande...y q va... nada alado de esto. Tengo ganas de probar, sí...

    ResponElimina
  15. Ja tinc ganed de veure aquesta catifa que vos fer. El projecte pinta molt xulo!!!

    ResponElimina
  16. Ooooooooh me encanta!!!!! yo también estoy seducida por el tejido XXL y aun no he probado la tela, me tengo que poner ya mismo. Está genial
    saludos
    eva

    ResponElimina
  17. Buenos días! Te hemos conocido gracias al blog de Ana, y ha sido una sorpresa encontrar esta entrada, se te da muy bien el ganchillo :D Nos alegra mucho que te haya gustado la experiencia, nos encanta verla, gracias por nombrarnos en tu preciosa entrada.

    En cuanto al color y el cambio a mitad de madeja es porque la cinta era de la variedad Multi (en la misma hay distintos colores estampados o lisos), tenemos de este tipo y de las que tienen el mismo tono de principio a fin. Un abrazo y feliz fin de semana, te seguimos si no te importa :D

    ResponElimina
  18. Oh! que bé que em paso x aqui! soc recent iniciada al mon del gantxet XXl i crec que m'engancharé....com dius:facil,divertit i RÀPID!! vaig fer la meva primera cistella i ja tinc la corda per a la primera catifa!!!
    Et segueixo desde ya!!
    http://galianastreet.blogspot.com/2012/02/crochetismos-xxl.html
    ***

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS