Casualitats de la vida

23:02

Fa un temps que us vull explicar una casualitat-de-la-vida; no havia donat mai explicacions de per què un blog centrat en el ganxet (encara que de vegades em disperso), un dels principals motius és que no coneixia ningú més que li agradés el ganxet (sense comptar la meva àvia, és clar) i tenia ganes de compartir aquesta afició.

Resumint, durant el setembre i l'octubre vaig estar fent un curset de fotografia, allà vaig conèixer una noia (sense saber perquè sempre establim més relació amb unes persones que no amb altres) i quan l'últim dia em va demanar el email i el facebook, li vaig dir que no tenia facebook (què rara que arribo a ser!!) però que tenia un blog de ganxet (no sé ni perquè li vaig dir, ho sap poca gent, la veritat) i ara ve la casualitat-de-la-vida: ELLA TAMBÉ FA GANXET!!! Espero que sigui una amistat amb futur, jeje!

Em va enviar una foto del cobrellit que està fent, és una meravella!
(He retocat una mica la foto, espero que li agradi).

* ** ** **** ** ** *

Hace un tiempo que os quiero explicar una casualidad-de-la-vida, nunca había dado explicaciones de por qué un blog centrado en el ganchillo (aunque a veces me disperso), uno de los principales motivos es que no conocía a nadie más que le gustara el ganchillo (excepto mi abuela, claro) i tenía ganas de compartir esta afición.

Resumiendo, durante setiembre y octubre estuve haciendo un cursillo de fotografia, allí conocí a una chica (sin saber porque siempre establecemos más relación con unas personas que con otras) y cuando el último día me pidió el email y el facebook, le dije que no tenía facebook (qué rara que llego a ser!!) pero que tenía un blog de ganchillo (no sé ni porque lo dije, lo sabe poca gente, la verdad) y ahora viene la casualidad-de-la-vida: ELLA TAMBIÉN HACE GANCHILLO!! Espero que sea una amistad con futuro, jeje!

Me envió una foto de la colcha que està haciendo, es una maravilla! (He retocado un poco la foto, espero que le guste).

Potser també t'interessa

10 comentaris

  1. M'agrada moltisim, "la colcha i la foto" ja ho pots ben dir "a vegades per casualitat arriva algú a la teva vida i resulta que es una amistat que perdura" (filosofia de les 8 del matí que estic treballant, bufff)

    ResponElimina
  2. Si, aquestes casualitats son les millors, jo tampoc comento gaire que tinc un blog, mira son formes de ser. El ganxet m'agrada molt i amb les coses tan xules que feu, ja estic preparant els ganxets.

    ResponElimina
  3. Que agradable es compartir una afición, espero que tengas amistad para rato.
    Las fotografías, mi asignatura pendiente.

    ResponElimina
  4. como me gustan las colchas de cuadraditos, ains!!! tendré q empezar a hacer una.. aunque me lleve años terminarla

    el efecto de la foto me encanta y es q nunca sabes donde te vas a encontrar una ganchillera, jajajaja =^_^=

    ResponElimina
  5. Maquíssima aquesta vànova.... com m'agraden aquestes casualitats de la vida.....

    ResponElimina
  6. A mi tb m'encanten aquestes casualitats, mira, una de les Teixicòmanes de Barcelona, es clienta meva i jo sense saber-ho fins que un dia ens vem tobar les dues comprant a la mateixa botiga de llanes (All You Knit Is Love). I ara vaig amb elles i ells cada dimecres. Jeje.

    Per cert, la manta és fantàstica, ja li pots dir a la teva amiga i la foto t'ha quedat genial. A veure quan acabo jo la meva, potser d'aquí a 100 anys.

    ResponElimina
  7. són tan xules aquestes casualitats! felicitats

    ResponElimina
  8. ¡qué manta más preciosa!
    Ojalá que la proxima casualidad te traiga algo tan bonito también.

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS