Cuinetes!

20:52


La setmana passada vam fer aquest Pastís de xocolata i Coca-Cola taaaaaaaaan increïble, la recepta ens la van regalar CKM ben imprimida a color i tot, per que nosaltres cuinem se'ns han de posar les coses fàcils, jeje (Mooooltes gràcies guapos, és un plaer tenir al voltant gent com vosaltres). Va quedar GENIAL, el que vol dir que és una bona recepta perqué nosaltres no som gaire bons cuiners, animeu-vos!!


* ** ** **** ** ** *

La semana pasada hicimos este Pastel de chocolate y Coca-Cola taaaaaaan increible, la receta nos la regalaron CKM bien imprimida a color y todo, para que nosotros cocinemos nos tienen que poner las cosas fáciles, jeje (Muuuuuuuchas gracias guapos, es un placer tener gente como vosotros alrededor). Quedó GENIAL, lo que quiere decir que es una buena receta porqué nosotros no somos buenos cocineros, animaros!!






Potser també t'interessa

7 comentaris

  1. Uaaala quina pintaaaa més booona, amb el que m'agraden a mi els pastissos i la cocacola. Mmmmmmmmmmmmmmmmm.

    ResponElimina
  2. pues sí que tiene buena pinta sí, y qué bien quedan las letras :D

    ResponElimina
  3. Però que bo estava!
    A veure quan el repetim!

    ResponElimina
  4. ostres, com mola!!! quina bona pinta! sóc una pèssima cuinera... igual no estaria malament provar-ho de fer... i les lletres, genials!!

    ResponElimina
  5. uooo quina foto més maca, així si que donen ganes...
    mmmmmm

    ResponElimina
  6. Encantats/des que quedéssiu contents/tes!!! La següent recepta, per adults... pastís de Guiness (o cervesa negra)!!! Petons!!!

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS