GELATO GIRL DE AIRALI

6:30

L'Instagram m'està donant l'oportunitat de "conèixer" gent que fa coses precioses, una d'elles és l'@evaherascastilla, les seves fotos t'obren la porta a un món de meravelles.
L'EVA es va enamorar de la meva FRIDA d'amigurumi i em va escriure demanant-me una nina per l'aniversari de la seva nena, necessitava una Dorothy del Mag d'Oz però rossa i d'ulls blaus.
Per mi va ser l'excusa perfecta per provar un patró que em mirava i remirava des de l'estiu, però ja sabeu que no vull trastos a casa i no té gaire sentit teixir amigurumis que després em fan nosa. 


El patró és el GELATO GIRL de AIRALI i està publicat al número 34 de la revista SIMPLY CROCHET.


L'Eva pensava en un encàrrec però jo ràpidament vaig veure l'oportunitat d'un intercanvi (sembla que m'estic especialitzant, jiji) i li vaig demanar dos dels seus calendaris manipulatius, tenen un potencial educatiu increïble i són tan bonics que encara hi dono voltes a posar-lo de decoració a casa. 


Gràcies Eva, l'Ona i jo vam passar una tarda genial muntant-lo!



Instagram me está dando la oportunidad de "conocer" gente que hace cosas preciosas, una de ellas es @evaherascastilla, sus fotos te abren la puerta a un mundo de maravillas.
EVA se enamoró de mi FRIDA amigurumi y me escribió pidiéndome una muñeca ara el cumpleaños de su niña, necesitaba una Dorothy del Mago de Oz pero rubia y con los ojos azules.
Para mí fue la excusa perfecta para probar un patrón que me miraba y remiraba desde verano, pero ya sabéis no quiero trastos en casa y no tiene sentido tejer un amigurumi que luego te va a estorbar. 
El patrón es el GELATO GIRL de AIRALI y está publicado en el número 34 de la revista SIMPLY CROCHET.
Eva pensaba en un encargo pero yo rápidamente vi la oportunidad de un intercambio (me estoy especializando, jiji) y le pedí dos de sus calendarios manipulativos, tienen un potencial educativo increíble y son tan bonitos que no paro de pensar como lo podría poner de decoración en casa. 
Gracias Eva, Ona y yo pasamos una tarde genial montándolo!

Potser també t'interessa

6 comentaris

  1. Quin intercanvi més genial! La nina et va quedar fantàstica, i si les dues n'heu sortit beneficiades i contentes que més és pot demananar? bon dia

    ResponElimina
  2. Uaaaaaaaaaaaaaau quina passada Alicia!! Em deixes amb la boca oberta! quina passsada de nina, t'ha quedat taaaaaant preciosa!! I amb tul i tot... ai per favor... I l'intercanvi em sembla genial! No acabo d'entendre què és el calendari manipulatiu però només de veure la foto i els colors, ja em sembla estupendo!!! ;) Muaaaaaaaaaaaaaa!

    ResponElimina
  3. Quin intercanvi més xulo! La nina és moníssima! I la idea de intercanviar-la per aquests calendaris tan macos ha sigut molt bona. Com la Lua, jo tampoc entenc com funcionen, però semblen molt originals. Una abraçada!

    ResponElimina
  4. La Dorothy t'ha quedat preciosa!! Quina oportunitat més bona per un intercanvi, no? He de confesar que tampoc sé què és un calendari manipulatiu... Les que no tenim fills sembla que estiguem desconectades del món, jajaja.

    ResponElimina
  5. Com sempre m'agrada més la teva nina que la del patró original ;) Les teves variacions el milloren. Un bon intercanvi! Petons guapi!

    ResponElimina
  6. Alaaa, que xulo! I això del calendari? M'encanta!

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS