FELIÇ 2016

15:43

Què us sembla si comencem bé l'any? 


Com sempre em proposo trobar una mica de temps pel blog i per començar amb bon peu he decidit fer un sorteig!!
Fa uns mesos vaig descobrir un llibre que no és ben bé un llibre de projectes, sinó més aviat d'estil de vida, FINE LITTLE DAY és pura inspiració, té unes imatges que fan volar la imaginació i engeguen somnis de calma i tranquil·litat. 

Per aquest motiu em ve de gust regalar un exemplar del llibre i amb ell moltes estones de relax mirant les seves precioses fotografies, només heu de deixar un comentari explicant-me quina imatge us carrega a vosaltres de positivisme, teniu temps fins el dia 14 de gener.

Gràcies per la vostra energia!



Calma, tranquil·litat i serenor són els meus desitjos pel 2016! 



Como siempre, me propongo encontrar un poco de tiempo para el blog y para empezar con buen pie he decidido hacer un sorteo!!

Hace unos meses descubrí un libro que no es exactamente un libro de proyectos, sinó más bien de estilo de vida, FINE LITTLE DAY es pura inspiración, tiene unas imágenes que hacen volar la imaginación y encienden sueños de calma i tranquilidad.

Por este motivo me apetece regalar un ejemplar del libro y con él muchos  ratos de relax mirando sus preciosas fotografias, solo tenéis que dejar un comentario explicándome que imagen os carga a vosotras de positivismo, tenéis tiempo hasta el dia 14 de enero.

Gracias por vuestra energía!
Calma, tranquilidad y serenidad son mis deseos para el 2016!

Potser també t'interessa

11 comentaris

  1. A mi em carrega d'energia veure a la meva filla riure, ballar, cantar, saltar enmig del menjador de casa mentre escoltem música! Mama! Mama! Ballem juntes!!!! Energia i vitalitat que m'encomana sempre!
    Gràcies pel sorteig, Alicia!
    Desitjo que tinguis un bon any 2016!
    Muuuuuuuuuuuuak!!!

    ResponElimina
  2. A mi hi ha moltes imatges que em carreguen de positivisme, per triar-ne una et diria que em puc passar una llarga estona contemplant com dorm la meva gosseta, tota estirada al seu cistell i escoltant la seva respiració calmada. Ufff, em transmet una calma i serenor!!!

    ResponElimina
  3. les teves postals? Bromes a part, a mi com a la Cristina, el somriure del meu fill fa que em marxin tots els pensaments pesimistes

    ResponElimina
  4. Ala! Que bé, moltes gràcies pel sorteig! A mi hi ha una imatge, molt vanal si vols, que m'omple de positivisme al màxim, és el rellotge de les notícies quan anuncien que aquella nit es farà el canvi d'horari, però el d'estiu eh?! Aquella agulla marcant l'avançament de l'hora és una sobredosi d'alegria.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Alícia! Sóc la Margarida, d'Agulles de cap (margaredes). Fa taaaant de temps que no entro al meu bloc que no recordo ni la contrassenya per comentar :(

      Elimina
  5. Feliç any, guapa! A mi el que més em serena és contemplar les ones a la vora del mar, passe el que passe al seu voltant elles continuen amb la seua feina suau i constant. La respiració s'acompasa i de repent tot el que t'imagines sembla possible. :-)

    ResponElimina
  6. Oh, gràcies pel sorteig! Fine Little Day és una marca preciosa. Fa mesos que miro els coixins a la seva web, a veure si aviat me'n puc fer amb un parell ^^
    A mi em carreguen de positivisme els nens petits. Tenir criatures al voltant, amb tota la seva energia i innocència, és un "xute" d'alegria i positivisme absolut.
    Bon any!

    ResponElimina
  7. A mi les piles s'em carreguen cada matí al veure als meus feliços i contents, i si a més a més puc cosir o fer ganxet una estona, ja és massa!!!
    Una abraçada ben forta.

    Anna
    Anna

    ResponElimina
  8. Genial el sorteig Alícia, aquí va la meva imatge: veure sortir el sol i admirar els canvis de color del cel, passen tan ràpid i canvien tan lentament que em fa sentir petita i feliç a la vegada. ��
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Escollir una sola imatge que em carregui de positivisme és molt díficil...però m'encanta mirar les fotografies de paisatges de viatges fets...pensar que el món és molt gran i el que em queda per veure em fa feliç! una abraçada

    ResponElimina
  10. Doncs a mi em carrega d'energia veure com els meus bessons juguen junts i creen la seva pròpia harmonia.Una abraçada.
    Esther P.

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS