INTERCANVIS

20:43

Estic molt engrescada amb els INTERCANVIS, ha sigut tot un èxit!! 
Només tinc un problema, em costa decidir-me, llavors tot i que només oferia una bosseta vaig acabar cosint algunes més, perquè els oferiments em van enamorar!! A part, estic molt agraïda, ja que gràcies a aquests intercanvis m'he posat en contacte amb gent maquíssima! Ja estic pensant en els següents!! 

Alhana de CAJÓN DESASTRE em va enviar un paquet preciós molt cuidat i on tot tenia sentit, per mi ja és una d'aquelles persones que sembla que et conegui sense haver-te vist mai, no podia haver encertat més, tot el paquet era Alícia de cap a peus!!


 Lucía de LANUKAS em va enviar un paquet màgic que semblava un somni! Unes aquarel·les i un pinzell portats del Japó, encara no m'ho acabo de creure, em moro de ganes de trobar temps per pintar!! També va afegir un sobre moníssim amb una pulsereta de fil d'aquestes que a mi m'encanten!



 Mabel d'AVENTURES I DESVENTURES DELS 30 m'endolça els matins del cap de setmana amb unes melmelades casolanes fetes amb fruites de l'hort de la família, la presentació és molt maca i rústica com a mi m'agrada. 


I per fi després d'un temps he aconseguit gràcies a aquest intercanvi una bossa de OH LA LA MA VIE EN ROSE, quan la vaig veure a IG em vaig enamorar i ara serà la meva bosseta per portar pinzells i aquarel·les, començo a tenir masses i ja no caben en l'altre. Sóc una boja de les estrelles i Rosa fa unes cosetes moníssimes sempre molt del meu gust.


 Espero que no siguin els últims intercanvis amb elles perquè està comprovat que ens entenem molt bé!! 




Potser també t'interessa

9 comentaris

  1. Per mi ha estat un gran plaer! m'ha fet molta il·lusió realitzar l'Intercanvi i ser una de les escollides. Pots comptar amb mi per a futurs intercanvis sense dubtar-ho! Gràcies guapa. Una abraçada

    ResponElimina
  2. Toooooot taaaaaan rebonic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Moltíssimes felicitats a totes!

    ResponElimina
  3. Quines coses taaaaaan boniques! No m'extranya que en vulguis fer més!

    ResponElimina
  4. Quantes coses boniques! Ha sigut una experiència fantàstica, estic molt contenta d'haver fet l'intercanvi amb tu i esperant que hi haja una nova oportunitat per repetir!

    ResponElimina
  5. ooohhh quines coses més boniques! i tens raó! són Alícia total! a veure quan repetim intercanvi tu i jo! què me'n dius? un petó gran gran

    ResponElimina
  6. Quina passada reina!!!! Dóna gust fer intercanvis així!!! I si a sobre si et topes amb persones fantàstiques, què més pots demanar? Felicitats a totes les intercanviadores! :) muuuuaaaaaaacks!

    ResponElimina
  7. Quines coses més boniques! Si tingués una mica més de temps...

    ResponElimina
  8. Ole, ole i ole! Es que t'ho mereixes tot. Mua!!

    ResponElimina
  9. Ostres! No ho havia vist fins ara! Wooow quin xal més guapo! Bé, tot és una passada! Gràcies al nostre intercanvi he pensat en una nova iniciativa que tinc ganes de començar, estigues atenta... portser t'interessa ;)
    Un petonàs!

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS