#postalesviajeras

15:27

La bogeria per Instagram em porta a conèixer cada cop més coses que em fascinen, aquest és el cas de la iniciativa #postalesviajeras. 



Ja sabeu que tinc veritable fal·lera pel correu tradicional, em fa il·lusió rebre'l, després decora racons de la casa i sobretot et posa en contacte amb les altres persones (potser té alguna cosa a veure amb què el meu pare sigui carter i el meu avi també ho fos). Així que quan vaig veure la proposta de Carmen al seu blog Milowcost m'hi vaig llençar de cap, si us interessa ella mateixa us ho explica aquí.

No crec que habitualment les pengi al blog, però sí podreu seguir les meves #postalesviajeras al meu Instagram.
De moment aquesta és la primera que faig...




La locura por Instagram me hace conocer cada vez más cosas que me fascinan, éste es el caso de la iniciativa #postalesviajeras. 
Ya sabéis que tengo verdadera pasión por el correo tradicional, me hace ilusión recibirlo, después decora algún rincón de casa y sobretodo te pone en contacto con otras personas (quizás tiene alguna relación con que mi padre es cartero y mi abuelo también lo fue). Así que cuando vi la propuesta de Carmen en su blog Milowcost me lancé de cabeza, si os interesa ella misma os lo explica aquí.
No creo que habitualmente las cuelgue en el blog, pero sí podréis seguir mis #postalesviajeras en mi Instagram.
De momento ésta es la primera que hago...

Potser també t'interessa

11 comentaris

  1. Alícia m'encanta! M'encanta! Aixxxx també m'agradaria fer-ho! També sóc de correu tradicional però no és per Nadal... Hauré de buscar una excusa! Petons

    ResponElimina
  2. Guapi!!! Quina iniciativa més bonica!! Ja saps q jo tb sóc una enamorada del correu postal tradicional, m'encanta enviar i rebre postals, cartes... Sentir l'emoció d,obrir la bústia, i esperar a veure que hi ha! M,encantaria participar! Hi sóc a temps? Un pto gran! M

    ResponElimina
  3. No coneixia la iniciativa! M'agrada molt, pena no saber cosir. Jo encara envie i rep postals de tot arreu del món, dóna molt de gust obrir la bústia i veure un paper escrit a mà. Quin goig ha de ser rebre una postal de les teues! :-)

    ResponElimina
  4. Quina ilu rebre una postaleta com aquesta!
    t'ha quedat genial! espero que també les pengis aquí al blog!

    ResponElimina
  5. Qué bonita! Yo llevo un tiempo pensando en apuntarme

    ResponElimina
  6. Jo en vull rebre una de tan maca com aquesta!

    ResponElimina
  7. M'encantaaaaaaaaaaa, la idea aquesta em sembla genial.... però la teva postaleta és lo más!!! preciosa!!! Un petonas!!!

    ResponElimina
  8. Quina bona pensada! M'encanta, t'ha quedat genial! ;). Quan tingui insta gram ja et seguiré.

    ResponElimina
  9. M'encanta la iniciativa, m'encanta enviar i rebre postals i cosetes, i em rexifla la teva postal.
    Muacks reina!

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS