Regals aniversari

12:36



Ja coneixeu a la Cris del No paris de cosir, pel seu aniversari  li vaig voler fer un regal una mica diferent (ho sé no tinc excusa, el meu endarreriment en els post comença a ser realment alarmant), com ella fa poca roba i jo últimament sembla que m'estic especialitzant, jijiji, vaig triar el Sorbetto Tank Top i vaig fer bastants variacions, ample i llarg per la part de baix, mànigues i la pinça del revés. És un patró gratuït de Coletterie.



I finalment com no estava convençuda de la talla i que ho fes servir, doncs li vaig fer una tote bag amb un gelat de paper piecing que m'encanta! El patró i el tutorial són Sew we quilt.

Ara mateix estareu pensant amb tota la raó del món que tanta inseguretat em duplica la feina massa sovint, doncs síii :(







Ya conocéis a Cris del No paris de cosir, para su cumpleaños le quise hacer un regalo un poco diferente (lo sé no tengo excusa, mi retraso con los post empieza a ser realmente alarmante), como ella hace poca ropa y yo últimamente parece que me estoy especializando, jijiji, elegí el Sorbetto Tank Top y le hice bastantes variaciones, ancho y largo por la parte de abajo, mangas y la pinza del revés. Es un patrón gratuito de Coletterie.

Y finalmente como no estaba convencida de la talla y de si lo utilizaría, pues le hice una tote bag con un helado de paper piecing que me encanta! El patrón y el tutorial son de Sew we quilt. Ahora mismo estaréis pensando con toda la razón del mundo que mi inseguridad me duplica el trabajo demasiado a menudo, pues síiii :(

Potser també t'interessa

9 comentaris

  1. és xulissim!!! molt mes maco que l'original de coleterie! m'encanta! segur que va estar super contenta!
    el bolso tb, però m'agrada mes el top!
    maria

    ResponElimina
  2. sort de la teva inseguretat, que sinó ens perdríem aquestes meravelloses "segones opcions"!

    ResponElimina
  3. Jo no sabria triar quins dels dos m'agrada més perquè el top és molt bonic però la bossa amb el gelat i la roba de dins tan alegre m'han robat el cor.
    Et duplicarà el treball però nosaltres molt contentes de tindre doble ració!! ;-)

    ResponElimina
  4. Alicia nena!!! Ara que veig les fotos ja sí que flipo!!! T'ha quedat taaaaaaaaant xulu tot !!!! No sé amb quin regal em quedo... m'encanten tots dos!!! jejeje!! Sé que la Cris va estar encantada amb els teus regalassos !!! Un petonas guapi! :)

    ResponElimina
  5. Alícia! M'encanten les dos coses! Com pots estar intranquil.la? Però si és genial! Segur que li va encantar! Petons

    ResponElimina
  6. Ooooi que monuuu tooooot! Nena, cada dia et superes!

    ResponElimina
  7. Ja saps que TOT em va encantar...saps que ho vaig estrenar de seguida...i ja et dic jo que ho portaré MOOOOOOOOOLT m'encanta...quan ho vaig veure no podia parar de plorar ;) Una abraçada gegant guapa!!!!!

    ResponElimina
  8. Què maco tot!! M'encanta la roba del top! I la tote bag és xulíssima!!

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS