Ronyonera de noi

17:17


Continuo fent "petits" projectes per agafar-li el punt a la màquina de cosir, ara m'he arriscat amb una ronyonera (regal d'aniversari), espero que la utilitzi molt, a mi sempre m'han semblat molt útils, almenys quan només havia de portar les meves coses, jeje.
Estic contenta amb el resultat tot i les errades, no descarto repetir!


Continuo haciendo "pequeños" proyectos para cogerle el punto a la máquina de coser, ahora me he arriesgado con una riñonera (regalo de cumpleaños), espero que la utilitce mucho, a mi siempre me han parecido muy útiles, almenos cuando sólo tenía que llevar mis cosas, jeje. 
Estoy contenta con el resultado pese a los fallos, no descarto repetir!

Potser també t'interessa

17 comentaris

  1. Ohhh Alicia!!! M'encanta!!!! Un projecte xulissim i molt útil si senyor!

    ResponElimina
  2. quina enveja! jo tinc la màquina guardada i és que mai m'acabo de decidir.... t'ha quedat genial.

    petons

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Errores donde están los errores yo la veo perfecta.

    ResponElimina
  5. M'encanta! Fa temps que en vull fer una, d'on has tret el tutorial? O l'has inventat tu?
    T'ha quedat perfecte!

    ResponElimina
  6. Estas avançant una passada amb la maquina de cosir!! Molt xula!

    ResponElimina
  7. Es super xula, el detalle de la estrella me encanta; estoy con Greta que donde están los errores???; antes de nacer Lucía utilizaba mucho una, como dices, cuando sólo llevaba mis cosas, la voy a buscar, creo que sería una buena idea recuperarla; un abrazo grande, grande!!!
    Vanessa
    PD: me hace feliz saber que el proyecto que he puesto marcha en mi clase te gusta, es maravilloso, te mantego informada...siiiii!!!

    ResponElimina
  8. Tiene buena pinta, seguro que la usa mucho

    ResponElimina
  9. Nenaaaaaaa, però si està suuuper bé? Jo no veig pas cap errada, eh? Doncs jo no crec que sigui un projecte gens petit... i amb cremallera i tot, jo és que odio posar cremalleres...jeje!
    Petons guapa! estic segura que el regal triumfarà!!! :)

    ResponElimina
  10. jo vull, jo vull, jo vull, ets molt atrevida, ha quedat perfecte. I ara les teves fans et demanen un tutorial, por fi por fi por fi. Petons

    ResponElimina
  11. Ets una crack!!!
    Errors? Els que tú deus veure, perquè la resta no en veiem!!
    M´encanta!!
    Penja el patró!! Jajajajaj
    Ptooooons ben grossos
    Ana

    ResponElimina
  12. Hosti, que xula! Si sembla que l'hagis comprada! L'has feta tu???? Impressionant! Jo també havia pensat algun cop de fer-me'n una, però no gosava... M'hi hauré de llençar! Tens algun consell?

    ResponElimina
  13. Ooooo genial, a mi también me parecen super útiles y cómodas!!!! poner cremalleras sigue siendo mi asignatura pendiente. Besos

    ResponElimina
  14. Joooolin! Menys mal que encara no "domines gaire la màquina". Quan la dominis què faràs, conquistar las pasarelas de Milán a Nueva York?? XD. Jo també vull saber més sobre el patró, que tinc moltes nebodes abonades a les ronyoneres i em solucionaràs els aniversaris de tot un any! XD

    Petons i gràcies mil, de nou, pel Cotonet! (just aquesta tarda he vist que tenia un correu dels de Presència amb una llista de merceries de Barcelona on tenen productes seus... aviam si hi ha sort i alguna d'elles té Cotonets verds!)

    ResponElimina
  15. Bufff!!!! Que bé que va la ronyonera... i em conjunta amb tot!
    Moooltes gràcies de nou!

    ResponElimina
  16. Hola Alícia!! He buscat de nou aquesta entrada perquè aquest mes di'agost el meu home fa anys i n'hi vull fer una. Te la vas inventar tu o en vas treure el patró de algun lloc? És que m'encanta! I una altra cosa...on puc trobar robes una mica masculines? Gràcies guapa!

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS