Regal d'aniversari

14:07




Aquest any el regal d'aniversari de la Laia va sorgir d'una necessitat, (aquests són els regals que a mi m'agraden, útils i que saps que la persona ho està buscant), volia camisoles d'alletament mones, jo l'entenia a la perfecció i sabia a que es referia quan deia que no en trobava. 

Em vaig llençar a adaptar el patró de la samarreta Joanix de Cal Joan, li haurem de preguntar a la Laia si va bé, però li queda genial, això sí que ho sé ;).
Com em sobrava una miqueta de roba li vaig fer un barret a conjunt pel Roc.



Este año el regalo de cumpleaños de Laia surgió de una necesidad, (estos son los regalos que a mi me gustan, útiles y que sabes que la persona lo está buscando), quería camisones de lactancia monos, yo le entendía a la perfección y sabía a lo que se refería cuando decía que no encontraba. 
Me lancé a adaptar el patrón de la camiseta Joanix de Cal Joan, le tendremos que preguntar a Laia si va bien, pero le queda genial, eso sí lo sé ;).
Como me sobra poca tela le hice un gorrito a conjunto al Roc.

Potser també t'interessa

14 comentaris

  1. Es fantàstica. Molt d'acord amb la Laia de que costa molt trobar-ne. Sort de tu! Segur que serà l'enveja de tot l'hospital

    ResponElimina
  2. Estic d'acord, quina monada! Mare i fill a conjunt. ♥

    ResponElimina
  3. Seguro que le gusta, te ha quedado genial!

    ResponElimina
  4. És genial! I el gorro a conjunt també!!!

    Montse

    ResponElimina
  5. Que bonic i pràctic!!! Segur que està encantada amb la samarreta

    ResponElimina
  6. Nenaaaaaaa, el camisó el faig serivr molt, em va de conya i m'encanta, però el gorret, snif, aquest nen ha sortit tan gran que no li entra, com vem riure a la clínica quan li vaig voler posar, li quedava com una barretina, però es que 4'2kg de nen eren imprevisibles, jajaja. El guardaré de record, perquè m'encanta!

    ResponElimina
  7. Que buen regalo¡ es que cuesta horrores encontrar camisones y pijamas chulos y aptos para dar teta!

    ResponElimina
  8. Ai Aliciaaaaaaaaaaaa, no sé pas com t'ho fas!! És una passada!!!! Ho trobaria tant dificil això de fer una camisola! i el gorret tambe!! :)
    Ets una crack!!! Sóc la teva fan número 1 !!! :) Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  9. Ai per favoooooor...et prometo que si quan vaig parir ja t'hagués conegut, t'hagués demanat que me'n féssis una, jajajajaja! Segur que la Laia i en Roc estarán guapissims ;) un petonàs

    ResponElimina
  10. Guuuaaapppaa! quina monada!!! ets una artista Alícia! No se't resisteix res! m'ENCANTA! I la Laia segur que está contentíssima! un petó gran gran. M

    ResponElimina
  11. Cada dia em sorprens més! T'ha quedat genial... Un conjunt moníssim i més que útil! Petons

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS