Ecobags

23:21


Em vaig enamorar de les ecobags de la Lua, són súper pràctiques!!! I fa poc volia fer uns detallets a unes amigues i ja n'he fet tres.




No sé si explicar-ho, però vaig riure tant que he decidit compartir-ho, perquè rieu una mica de mi i amb mi, resulta que una de les bosses la vaig regalar sense cosir el costats, sí, sí, era com un coll però amb nanses, jijiji, ja us podeu imaginar que poca compra es podia carregar, jejeje!



Me enamoré de las ecobags de la Lua, son super prácticas!!! Y hace poco quería hacer unos detalles para unas amigas y ya he hecho tres.
No sabía si explicarlo, pero me reí tanto que he decidico compartirlo, para que os riais un poco conmigo y de mí, resulta que una de las bolsas la regalé sin coser los laterales, sí, sí, era como un cuello pero con asas, jijiji, ya os podeis imaginar que poca compra se podía cargar, jejeje!

Potser també t'interessa

12 comentaris

  1. Jajajajajajajaja!!! que bo!!!! ja veig que no sóc l'única que té problemes costurils! jajajajaja!!!! és que estem tan aficionades que ni ens adonem d'aquestes coses! jajajaja!!!
    Les teves eco bags són una xulada! i segur que les teves amigues estaran més que contentes amb aquest regal tan útil i pràctic!
    Muuuak!!!

    ResponElimina
  2. jjejejejee, que mona!!! Ets la pera!!! Però i lo bé que us ho vau passar rient???? ;)
    T'han quedat super xules nena!! I seran les primeres però no les últimes que fas, ja veuras!
    Muuuaaaaaaaaaacks!

    ResponElimina
  3. Què xules que són!! Les robetes són precioses!
    Ana

    ResponElimina
  4. Maquisima la roba! I quina cara va fer l'amiga que va rebre la bossa que no-serveix-de-bossa?

    ResponElimina
  5. me encantan, el detallito de la goma, es genial y tiene que ser super practico; gracias por compartir lo que haces; un abrazo!!!

    ResponElimina
  6. jajajajaja, encara ric al recordar quan vaig obrir la bossa. No entenia res, deu seu un nou invent, jajaja. Per cert, m'encanta la bossa :)

    ResponElimina
  7. Estic enamorada d'aquestes bosses...es fan servir tant!!! T'han quedat genials Alícia! I quin riure no??? Jajajaj vas fer una infinity eco bag, vaja!

    ResponElimina
  8. que me lo había perdido Non stop!! qué chulas!!!

    ResponElimina
  9. Tan quedat genials!! Són una passada aquestes bosses!! Les trobo fantàstiques!!
    Que bona, jaja! Ja m'imagino la cara de la seva destinàtaria sense entendre gaire res del que passava!!
    Muaks!

    ResponElimina
  10. jjjjj jo també faig alguna de les meves de tant en tant. L'última va ser enviar un coll a una amiga sense posar dintre la postal felicitant-la i dient que era jo. Sort que discretament em va interrogar fins a descobrir-me.

    ResponElimina
  11. T'han quedat molt xules!!! Les robes són molt maques.
    Una abraçada
    Anna

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS