Coll per l'Ona

16:20


Necessitàvem un coll que no s'hagués de passar pel cap pels dies en que l'Ona vol portar cuetes (encara que això no és gaire sovint) i aquí teniu la solució, un coll de polar, roba de cotó i snaps que ella mateixa corda i descorda. Molt pràctic i guapo! I el més important, súper fàcil de fer!!


Necesitábamos un cuello que no se tuviera que pasar por la cabeza para los días en que Ona quiere llevar colas (aunque eso no pasa demasiado a menudo)y aquí tenéis la solución, un cuello de polar, tela de algodón y snaps que ella misma abrocha y desabrocha. Muy práctico y chulo! Y, lo más importante, super rápido de hacer!!

Potser també t'interessa

14 comentaris

  1. M'encanta! es molt chulo, i la tela preciosa!! Per cert, que gran i guapa està la Ona. Petons!

    Laura

    ResponElimina
  2. xulíssim!! i molt pràctic, imagino!

    ResponElimina
  3. Què xuloooo!!! La tela és preciosa, el polarcillo m´encanta i la nena... no sé a qui s´assembla!!! Però quina modela més guapaaa!! (sí sé a qui s´assembla... al seu super-germà!)
    Muuas
    Ana

    ResponElimina
  4. Alícia!!! Tens una model guapíssimaaaa!!! M'encanta el coll...la robeta, i combinada amb aquest color de polar...aix!!! Ets la reina dels colls ;) Un petonet!

    ResponElimina
  5. y además ella con cara de encantada.
    ¡ que más se puede pedir !

    ResponElimina
  6. Qué contenta es veu amb el seu super coll! M'encanta la roba. Ja ho dic jo, ja, dec ser lúnica que no ha fet cap coll d'aquests...aissssss quina enveja em feu totes! Felicitats per un treball tan preciós i una model tan guapa i riallera!
    I gràcies pels teus comentaris al meu blog! Per cdert, les casetes de ganxet han estat... UN ÈXIT!!!! Una vegada més, moltes gràcies per la brillant idea!

    ResponElimina
  7. que nena mas hermosa, de verdad preciosa,y con ese cuellito lo es aun mas !!
    beistos

    ResponElimina
  8. Que xulu aquest coll !!! m'encanta, alicia! aquestes teles de kaffe fasset em xiflen! L'ona ha d'estar encantada, perquè esta guapissima!!! petons maca!!!!

    ResponElimina
  9. Uoooo, el trobo molt i molt xulo! I l'Ona està moníssima :)

    ResponElimina
  10. Super maco i pràctic que amb els nens que sigui pràctic és fonamental.
    Moníssim!

    ResponElimina
  11. És xulissim!!!L'Ona deu estar molt contenta, de fet, ja se li veu a la cara!!!

    ResponElimina
  12. Alicia! q guapa l'Ona amb aquest coll! genial genial! la combinació de teles, els clicks... ets una artista amb totes les lletres! molt bé! una abraçada!!!

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS