Corona d'aniversari

20:38



Aquest any la corona d'aniversari tocava de roba, era fàcil d'endevinar, no estic molt contenta amb el resultat (si algú té un secret per cosir les punxes i que no quedi cap arrugueta al final, que m'ho expliqui, sis plau), però a l'Ona li va encantar i això és el que compta!!


 
Per una altra banda, us volia ensenyar les magdalenes que ens va regalar una de les tietes, eren (ja no queda ni una!) de Canyella-Taronja i Iogurt-Mel, boníssimes, és la millor repostera! Si algú vol celebrar alguna cosa i necessita algun dolç especial, només m'ho ha de dir!



Este año la corona de cumpleaños tocaba de tela, era fácil de adivinar, no estoy muy contenta con el resultado (si alguien tiene un secreto para coser las puntas y que no quede ninguna arruguita al final, que me lo explique, por favor), pero a la Ona le encantó y eso es lo que cuenta!!

Por otro lado, os quería enseñar las magdalenas que nos regaló una de les tías, eran (ya no queda ni una!) de Canela-Naranja y Yogurt-Miel, buenísimas, es la mejor repostera! Si alguien quiere celebrar alguna cosa y necesita algun dulce especial, sólo me lo tiene que decir!

Potser també t'interessa

13 comentaris

  1. Nena, t'ha qudeat molt bé la corona i l'Ona està preciosa.
    Jo per les punxes, abans de girar la roba retallo el marge de costura, però només de la part de la punxa després de cosir-ho, perquè la punxa no se m'arrugui i al girar-ho queda bé.
    Però poder algú més expert et podrà donar una resposta millor, jeje.

    ResponElimina
  2. Es preciosa la corona pero la que la lleva es mas.felicidades .

    ResponElimina
  3. M'encanta!!! es molt chulo i m'agraden molt els colors!!, d'aqui poc és l'aniversari del Biel (4 anyets) a veure si m'animo a fer-li alguna coseta. Les magdalenes tenen una pinta.......no tindras recepta, al Biel i a mi ens agrada fer cuinetes junts. Un petó!!!

    Laura

    ResponElimina
  4. Nenaaaa!!! Quina passada de corona!! jjejej... l´Ona deu estar encantada d´anar tot el dia amb ella posada!
    Ja no té dos, té tres!! Jej.
    I les magdalenes?? Mmmm... m´afegeixo a la meva mitja C i et demano la recepta!!
    Muuuas
    Ana

    ResponElimina
  5. Ei, t'ha quedat super maca la corona!!! :)
    El tema punxes... doncs jo t'hagués dit el mateix que t'ha dit la laia. Abans de donar-li la volta, talla les punxes apurant força aprop de la costura, vigilant però que no tallis el fil de la costura, eh?
    I quina bona pinta les magdalenes!!!

    ResponElimina
  6. La corona és xulísssima, però l'Ona encara està més guapííííííísssssssssssima... Moltes felicitats pels 3 anyets.
    Petons família.

    ResponElimina
  7. Quina passada de corona!! A mi m'encanta el resultat!! I les madalenes fan oloreta des d'aqui, mmmmm

    ResponElimina
  8. Però si t'ha quedat una corona de luxe! M'encanta!
    El consell de la Laia em sembla que t'anirà bé pel tema punxes.
    I les madalenes tenen una pinta...
    Petons.

    ResponElimina
  9. Que gran que està l'Ona i que guapa, es increible com creixent de ràpid, no hi ha dret!!!! la corona es molt bonica i les magdalenes sense comentaris ñam ñam!!!
    Petonets

    ResponElimina
  10. Xulissima la corona, m'encanta! Per les punxes jo també retallo l'angle una mica abans de girar-ho, i queda bé! De totes maneres la corona t'ha quedat genial. M'agrada molt aquesta versió, jo les faig amb "fast to fuse" , en plan més ràpid!

    ResponElimina
  11. T'ha quedat preciosa la corona i les madalenes tenen una pinta....
    Un peto

    Raquel i Neus

    ResponElimina
  12. espectacular! La corona és fantàstica, la petitona rebonica i les madalenes...mmmmm! I a sobrte amb questes banderetes tan cuquis! Res a envejar a les ianquis!

    moltes felicitats!

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS