PATRÓ DELS PEÜCS DE LA IRENE

14:38

Ja fa temps que penso en "penjar" el patró d'alguna de les coses que he fet, però hi havia un problema, era tot improvisat i sense paper al costat!!!

Això està canviant, m'estic tornant més aplicada i metòdica, jeje... tot va començar amb els peücs de la Irene, eren els primers que feia, no trobava patrons i el que vaig trobar quan el vaig provar amb la meva llana sortia un peu del 29 (no exagero, era com una plantilla del Guillem) això vol dir que l'havia d'adaptar i si volia que els dos peus quedessin iguals ho havia d'apuntar!!!

I aquí està el resultat per fi passat a net!!



* ** ** **** ** ** *
Ya hace tiempo que pienso en "colgar" el patrón de alguna de las cosas que hago, pero había un problema, todo es improvisado y sin papel al lado!!
Pero eso está cambiando, me estoy volviendo más aplicada y metódica, jeje! todo empezó con los patucos de Irene, eran los primeros que hacía, no encontraba patrones y el que encontré después de probarlo con mi lana salía un pie del 29 (no exagero era igual que una plantilla del Guillem), así que tenía que adaptarlo y si quería que los dos pies quedaran iguales tenía que apuntarlo!!!
Y aquí está el resultado por fin en limpio!

Potser també t'interessa

7 comentaris

  1. A mi que tu post me resulta familiar... yo hace tiempo que cuando tejo, tengo una libreta, boli y lapiz, eso si despues a ver quien es el o la lista que consigue descifrarlo, je, je.

    ResponElimina
  2. Ai, veus que bé. Em sembla que jo hauria de fer el mateix. I t'ha quedat molt bé. Però una pregunta, això només és el patro de la planta del peu, oi?

    ResponElimina
  3. Muchas gracias!Yo soy igual q tú, nunca apunto nada, y cuando lo apunto lo hago de tal manera q ni yo misma me entero.Es por eso por lo q no suelo repetir trabajo.
    Usaré tus apuntes para hacerle unos patuquitos...
    Un abrazo

    ResponElimina
  4. Si, Laia encara no m'he reformat del tot, jeje, i només vaig fer el patró de la planta del peu, la resta la vaig improvitzar a partir d'una foto, però espero que us serveixi igualment!!

    ResponElimina
  5. gràcies!crec, però, que hi ha un problema amb l'enllaç a "peucs de la Irene" o, si més no, jo no arribo a veure res.

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies Trapule! He solventat el problema amb l'enllaç ara si podeu veure el resultat del peücs!!

    ResponElimina

TRADUCTOR

VISITES

UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS