dilluns, 8 de setembre del 2014

Oliver + S Reversible Bucket Hat


Feia molt que volia provar aquest patró gratuït d'Oliver +S i crec que es convertirà en un indispensable dels estius, m'agrada com queda i és molt pràctic! L'estiu vinent em proposaré fer un per a mi!!  





Per si algú s'enamora de la samarreta tant com jo, el dibuix és d'en Joan Turú, aquesta i un parell de models més els vam comprar a la botiga de Partisano a Barcelona, crec que no cal que us digui que m'encanta absolutament tot el que dibuixa!!



Hace mucho tiempo que quería probar este patrón gratuito de Oliver +S y creo que se convertirá en un indispensable de los veranos, me gusta como queda y es muy práctico! El verano que viene me propondré hacer uno para mí!!   
Por si alguien se enamora de la camiseta tanto como yo, el dibujo es de Joan Turú, ésta y un par de modelos más las compramos en la tienda de Partisano en Barcelona, creo que no hace falta que os diga que me encanta absolutamente todo lo que dibuja!!

9 comentaris:

  1. Quin barret més xulo!! M'encanta, jo em faria un per mi tal qual amb la roba dels gossets i tot.

    ResponElimina
  2. Que guapa l'Ona!!! quines fotos més boniques! m'encanta el barret... tens raó que és molt bona idea fer-lo cada any! I la samarreta genial! No coneixia aquest dissenyador.Un petó ben gran bonica

    ResponElimina
  3. Aquestes samarretes són molt maques, les vaig trobar a bcn l'altre dia! el model vermell em va agradar molt. I el barret és molt maco també, perfecte per la platja o anar d'excursió!

    ResponElimina
  4. Moooolt xulo el barret! I l'Ona i la samarreta i tot :D

    ResponElimina
  5. M'encanta aquest barret! Tinc el patró dibuixat però no hi ha maneres d'avabar1lo! Quin sort té la teva filla! ;) genial, guapíssima! Petons

    ResponElimina
  6. Aix guapa.... xulíssim el barret! m'encanta! I l'ona està guapíssima! Se la veu tant feliç amb el super barret que li ha fet la mare... :) Un petonas!!!

    ResponElimina
  7. És genial! Quina passada i que guapa està l model! ;)

    ResponElimina
  8. Requeteguapissima i radiant amb el seu barret! M'encanta!!!! Un petonet guapa!

    ResponElimina
  9. M'encanta aquest barret!! I guapíssima la model :)) Una abraçada!

    ResponElimina